Eredmény
1 - 0
Full Time

Részletek

MeccsnapIdőpontLigaIdény
2020.08.02.17:45NBII.2020/2021

Meccs riport

A sérült Kosickyt és Harist, valamint a pihenőt kapott Korhutot nélkülözte a Loki a vasárnapi idénynyitón, amelyen a piros-fehér gárda a vártnak megfelelően támadólag lépett fel. Sós már az 5. és a 10. percben is helyzetbe került, azonban ekkor még nem rezdült meg a szervezetten játszó vendégek hálója. A 17. percben Tischler veszélyeztetett fejjel (nem sokat tévedett), nem sokkal később Varga Kevin lőtt: egyre fokozódott a DVSC fölénye. Bódi is betalálhatott volna, a hazai lehetőségek azonban kimaradtak, így gól nélkül ért véget az első félidő.

A szünetben Kundrák helyett Bárány Donát érkezett, a saját nevelésű csatár beálltával még veszélyesebb lett a Loki, az 55. percben Varga Kevin szép szóló után lőtt mellé. Nyomasztó volt hazai fölény, A 68. percben Bárány lövése után a felső lécen csattant a labda, a 79. minutumban Tischler alig fejelt mellé, a 80. percben Szécsi bólintott fölé, a várva várt debreceni gól azonban csak nem akart megszületni.

De aztán a 83. percben igen! Bódi szöglete után Szatmári 14 méterről lőtt gyönyörűen a Budaörs kapujába. A véghajrában már semmi sem veszélyeztette a DVSC győzelmét, megvan az első három pont, szerdán 17 órától jöhet a folytatás a DEAC ellen!

DVSC-Budaörs 1-0 (0-0).

Nagyerdei Stadion, 5124 néző, vezette: Csonka.

DVSC: Zöldesi – Pávkovics, Poór, Szatmári Cs., Ferenczi – Kundrák (Bárány, 46.), Bényei Á., Bódi, Varga K. (Pintér Á., 73.) – Tischler, Sós (Szécsi, 69.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

Budaörs: Kovács P. – Marques-Ariosa, Czár (Menyhárt, 54.), Kékesi, Tamás – Gyurácz, Molnár, Petneházi (Fényes, 57.), Pethő,- Petró, Horváth E. (Horváth R., 46.). Vezetőedző: Márkus Tibor.

Gól: Szatmári (83.).

Sárga lap: Poór (86.), illetve Petneházi (40.), Czár (42.).

Mesterszemmel

Kondás Elemér: Nehéz mérkőzés volt. Tudtuk, hogy jó csapat a Budaörs, ráadásul hiába dolgoztunk ki rengeteg helyzetet, kimaradtak. A végén aztán sikerült betalálni, s ezzel nagyon fontos három pontot szereztük. Köszönjük a szurkolóknak, hogy buzdítottak minket.

Bognár György szakmai igazgató: Ilyen arányban megérdemelten nyert a hazai csapat, néha NB I-es tempóban futballozott a DVSC. Sajnos nem tudtuk igazán veszélyesek lenni kapura.

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032