Eredmény
1 - 1
Full Time

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2020.11.22. 17:00 NBII. 2020/2021

Meccs riport

Idegenben egy pontot szerzett a listavezető Loki a Merkantil Bank Ligában, miután vasárnap döntetlent játszott Csákváron.

Metsző hidegben, 0 fok körüli hőmérséklet közepette lépett pályára a DVSC Csákváron, de az mindenképpen szívet melengető volt, hogy hosszú hetek után végre a normálishoz közelítő keretlétszámmal állhatott ki a gárda egy bajnokira.

Ez rögtön látszott is a játék képén, a meccs elejétől a Loki dominált. Az 5. percben Dzsudzsák lőtt 19 méterről, a hazai kapus vetődve védett, azonban 10 perc után meglepetésre a hazaiak szereztek vezetést, a ziccerben kilépő Daru lőtt a debreceni kapuba (1-0).

A kérdés így az lett, mennyi idő kell, hogy a DVSC érdemben reagáljon. Nos, elég sok kellett, noha a 20. minutumban Szécsi járt közel a gólhoz, nem sokkal később Korhut lőtt kapufát. Néhány csákvári lehetőség után Bárány passzából Szécsi volt veszélyes, majd az első játékrész hajrájában Bárány majdnem be is talált, de az egyenlítés végül szünetig nem következett be.

A második félidőben fokozta a nyomást a Loki, jöttek s cserék is: az 50. percben éppen a frissen beállt Ferenczi tüzelt, de Markek védeni tudott. A 64. percben debreceni oldalon még fagyosabb lett a hangulat, hiszen 11-eshez jutott a Csákvár. Daru büntetőjét aztán Gróf szép vetődéssel hárította, egy percre rá pedig jött az egyenlítés, Szécsi közelről fejelt a kapuba (1-1).

A találkozó kőkemény végjátékában mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, majd egyre határozottabbá vált a debreceni presszió, azonban maradt a döntetlen. Folytatás szerdán Debrecenben a Szentlőrinc ellen.

Merkantil Bank Liga, 17. forduló.

Csákvár-DVSC 1-1 (1-0).

Csákvár, zárt kapuk mögött. Vezette: Csonka.

Csákvár: Markek – Nádori, Kocsis (Ganbold, 86.), Sejben, Mészáros, Major (Vörös, 80.), Albert, Posztobányi, Madarász, László (Baracskai, 85.), Daru. Vezetőedző: Visinka Ede.

DVSC: Gróf – Bényei B. (Szatmári, 46.)., Pávkovics, Kinyik, Korhut (Ferenczi, 46.). – Dzsudzsák (Kenderesi, 85.), Bódi, Varga J. (Haris, 72.), Pintér – Bárány (Bévárdi, 59.), Szécsi. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gól: Daru (10.), illetve Szécsi (66.).

Sárga lap: Major (37.), Albert (45.), Daru (48.), illetve Bévárdi (67.), Haris (77.).

Helyszín

Csákvár / Csákvár, Bicskei járás, Fejér megye, Közép-Dunántúl, Dunántúl, Magyarország