Eredmény
0 - 0
Full Time

Részletek

MeccsnapIdőpontLigaIdény
2020.11.29.16:15NBII.2020/2021

Meccs riport

Idegenben egy pontot szerzett a DVSC a Merkantil Bank Ligában, miután vasárnap 0-0-át játszott Szombathelyen.

A sérült Bárány Donátot, Bényei Ágostont és Pintér Ádámot nélkülözve, de a győzelem reményében lépett pályára a Loki a Haladás otthonában, és ezt a reményt már a mérkőzés első játékrészében is próbálgatta táplálni, nem nagy hatékonysággal.

Némi mezőnyjáték, és néhány Haladás-próbálkozás után (a 12. percben Németh lövését Gróf bravúrral védte, nem sokkal később Rácz szabadrúgásból a felső lécet találta el) a DVSC Ferenczi révén a 20. percben veszélyeztetett először, de a kaput nem találta el.

Formásabb támadás szinte egyáltalán nem jött össze a Lokinak, ennek megfelelően helyzet sem nagyon adódott a szombathelyi kapu előtt, s igencsak úgy tűnt, gól nélkül zárul az első félidő. Úgy is lett.

A szünetben minden Debrecenhez húzó lélek tudta, ennél sokkal több kell. Jött is a több, a 47. minutumban Szécsi már kaput talált, Verpecz azonban vetődve védeni tudott. Mozgalmasabbá vált a játék, a 49. percben a csereként beállt Tischler bombázott fölé, a DVSC pedig egyre ígéretesebb akciókat vezetett.

A kérdés az volt, párosul-e a némileg és csak percekre javuló játék eredményességgel? Ezt a 72. percben Dzsudzsák Balázs becserélése volt hivatva elősegíteni, de a Loki továbbra sem tudott igazán gólveszélyt jelenteni. Mindez a végjátékban sem sikerült, így 0-0 lett a vége. Folytatás egy hét múlva a Budaörsnél.

Merkantil Bank Liga, 19. forduló.

Haladás-DVSC 0-0.

Szombathely, zárt kapuk mögött. Vezette: Oláh.

Haladás: Verpecz – Bosnjak, Tóth (Kállai, 67.), Medgyes (Szalay, 91.), Mocsi, Devecseri, Rácz (Tóth M., 83.), Debreceni, Doktorics, Csilus, Németh (Schuszter, 83.). Vezetőedző: Mátyus János.

DVSC: Gróf – Kinyik, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi (Korhut, 72.) – Szécsi, Baráth, Varga J., Bódi – Sós (Tischler, 46.), Bévárdi (Dzsudzsák, 72.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

Sárga lap: Németh (56.), illetve Pávkovics (87.).

Helyszín

Haladás Sportkomplexum / Szent Qurinus sétány, Karicsa, Belváros, Szombathely, Szombathelyi járás, Vas megye, Nyugat-Dunántúl, Dunántúl, 9700, Magyarország