Eredmény
1 - 3
Full Time

Részletek

MeccsnapIdőpontLigaIdény
2020.09.16.16:30NBII.2020/2021

Meccs riport

A koronavírus és a Kaposvár sem tudta legyőzni a Lokit a Merkantil Bank Liga szerdai fordulójában.

A pozitív Covid-tesztek által sújtott, több játékosát nélkülözni kénytelen DVSC szerdán az előző idényben csapatunk számára legyőzhetetlennek bizonyult Kaposvár otthonában lépett pályára, az előzmények ellenére is a siker reményében.

Ennek megfelelően a Loki állta a hazaiak kezdeti rohamait, majd a 8. percben Bárány révén veszélyeztetett is. Egyre inkább átvette a kezdeményezést a vendégcsapat, s a 13. percben megszerezte a vezetést! Sós remek labdával ugratta ki Vargát, aki pontosan adott be, a lassan a Farkas becenévre teljesen rászolgáló Bárány pedig nem kegyelmezett, közelről a kapuba belsőzött (0-1).

Nem sokkal később a fiatal debreceni csatár egy kapufával jelentkezett, a DVSC pedig uralta a mérkőzést a lelkes Kaposvár ellen. A Kondás-gárda dominanciája a szünetig nem torkollott újabb gólba, igaz, Bódi két jó lövésénél csak Pogacsics kapus bravúrjai mentették meg a hazaiakat.

A második félidő az elsőhöz hasonlóan somogyi próbálkozásokkal kezdődött, ám a Loki ezúttal is gyorsan átvette az uralmat. Egy ideig viszonylag eseménytelen mezőnyjáték folyt a pályán, majd az 54. percen Varga József fejesét védte vetődve a hazai hálóőr. A 61. minutumban a frissen csereként beállt Bévárdi lőhetett volna gólt (ismét a kaposvári kapus remekelt), majd a 71. percben jött a második debreceni találat: a korábban kölcsönben Kaposváron futballozó Bévárdi 12 méterről, kapásból lőtt a kapu jobb oldalába (0-2).

Azt hittük, a hajrára nem marad kérdés, azonban egy szöglet után Szarka a 76. percben váratlanul szépített egy fejessel (1-2), Bárány viszont nem hagyott kétséget senkiben, tíz perccel a vége előtt csodálatosan lőtt a hosszú felsőbe (1-3).

A DVSC biztosan nyert idegenben, folytatás szombaton 18 órakor a Magyar Kupában Tiszakécskén.

Merkantil Bank Liga, 9. forduló.

Kaposvár-DVSC 1-3 (0-1).

Kaposvár, 1000 néző. Vezette: Antal.

Kaposvár: Pogacsics – Szabó A. (Ur, 46.), Vachtler, Hadaró, Szakály A., Szabó B. (Nagy J., 81.), Nagy T., Gál, Andric, Balázs Zs., Szarka. Vezetőedző: Várhidi Péter.

DVSC: Zöldesi – Kusnyír, Kinyik, Poór, Korhut – Bódi (Kundrák, 68.), Varga J., Bényei Á., Ferenczi – Sós (Bévárdi, 60.), Bárány (Pávkovics, 81.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gól: Szarka (76.), illetve Bárány (13., 79.), Bévárdi (71.).

Sárga lap: Ur (53.).

Helyszín

Rákóczi Stadion / Pécsi utca, Kisgát, Kaposvár, Kaposvári járás, Somogy megye, Dél-Dunántúl, Dunántúl, 7400, Magyarország