OTP Bank Liga 2023/2024

Stefan Loncar a DVSC játékosa

Szerződést kötött a DVSC a 26 éves montenegrói Stefan Loncarral. A már hazája válogatottjában is pályára lépett középpályás a szerb bajnokság 6. helyén álló Novi Pazar együttesétől érkezett, amelynek színeiben az őszi idényben 18 alkalommal lépett pályára, és csapatkapitánya is volt. Lőtt egy gólt és adott két gólpasszt is.

Stefan Loncar már több mint 200 mérkőzést játszott a szerb, a horvát és a montenegrói első osztályban, pályára lépett Bajnokok Ligája- és Európa Liga-selejtezőkön is. Üdv a csapatban!

DVSC signed 26-year-old midfielder Stefan Loncar from Montenegro.Loncar made appearances for his country’s national team in friendly matches but hasn’t celebrated his official debut yet.He previously played for Serbian Novi Pazar, which is currently in 6th place. He played 18 matches in the autumn season as a captain, becoming author of a goal and two assists.

Loncar has already played more than 200 matches in the Serbian, Croatian and Montenegrin first divisions, he also played in the Champions League and Europa League qualifiers. Welcome to DVSC!