OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

Szerdán este DVSC-FTC: íme a tudnivalók, a bérletek érvényesek!

Az egyik csapat továbbjut, a másik kiesik: ez a kupasorozatok sajátossága, s ez adja az ilyen mérkőzések drámaiságát is. A Mol Magyar Kupa nyolcaddöntőjében egy ilyen meccs következik a Loki számára, szerdán 19 órakor az Újpestet vasárnap kiütő, bajnoki címvédő Ferencváros lesz az ellenfél a Nagyerdei Stadionban.

A legfontosabb, hogy a bérletek érvényesek erre a kupacsatára (az első hazai találkozóra a kupasorozatban), tehát az állandó belépővel rendelkezők a bajnokságban megszokott módon foglalhatják el a helyüket. Miután már több ezer belépő elkelt, érdemes mihamarabb beszerezni a jegyeket a megszokott helyeken, online a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, valamint a DVSC Ajándékboltban (nyitva hétfőn és kedden 11 és 19, szerdán 10 és 21 óra között).

 A találkozót szokás szerint a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni. A VIP 17.30-kor, a stadion 18 órakor nyit, a kapunyitástól az A5, B1, B2 szektoroknál fan zone-t alakítunk ki a drukkerek részére, különböző játékokkal, amiket a mérkőzés végéig lehet használni. Az összecsapás szünetében a Freestyle FC látványos showműsorát tekinthetik meg a szurkolók.

A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (16 órától üzemzárásig). Fontos infó, hogy a DKV sűrített járatszámmal igyekszik kiszolgálni a szurkolókat.

A VIP-belépővel rendelkezők a szokásos szolgáltatások mellett helyszíni, élő beszélgetést hallhatnak majd a Loki egyik ikonjával, Igor Bogdanoviccsal. Senki ne feledje, hogy lehet licitálni játékosaink a mérkőzésen viselt mezeire is!

Az időjárás kegyes lesz, több, mint 10 ezer néző várható, minden adott tehát egy igazán emlékezetes kupamérkőzéshez. Hosszabbítás és büntetőpárbaj is lehet, komoly izgalmak várhatók tehát. Az egyik csapat továbbjut, a másik kiesik: hajrá, Loki!

Ami még fontos: a Debreceni Rendőrkapitányság azt jelezte, hogy február 28-án az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Debrecenben:

10 órától előreláthatólag 22 óráig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig megállni és várakozni tilos.

17 órától előreláthatólag 22 óráig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, valamint a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be.