OTP Bank Liga 2023/2024

DVSC 120: a Hajduk Split-DVSC lett a legjobb meccs

2022. március 12-én, szombaton 120 éves lesz a DVSC. A fantasztikus és patinás évfordulóra a klub is készül, és természetesen szurkolóink is meg akarják adni a módját a születésnapi köszöntésnek. Ennek jegyében január közepén arra kértük drukkereinket, hogy szavazzanak az elmúlt 120 év legjobb Loki-mérkőzésérelegjobb játékosára és legjobb edzőjére.

A voksokat március 1-ig vártukdrukkereink ezres nagyságrendben nyilvánították ki véleményüket, megvan a végeredmény is. A győzteseket a szurkolók láthatják a szombaton 14.30-kor kezdődő DVSC-Újpest rangadó kezdőrúgásánál is. Hétfőn közzétettük, kik és mely meccsek fértek be a TOP 5-be a 4. és az 5. helyen, kedden már a dobogósok következtek, szerdán Sándor Tamás elsőségéről olvashattak, csütörtökön a legjobb edző kilétére is fény derült.

A legjobb mérkőzésnek a Loki 2005-ös, spliti 5-0-ás győzelmét választották szurkolóink. Csapatunk óriási találkozón 3-0-ra győzte le Debrecenben a horvát bajnokot, azonban a visszavágó esélyesének így is egyértelműen a Hajduk Split számított. A horvát drukkerek már a mérkőzés előtti napon egy 5-öst mutogattak a kezükkel a BL-selejtező helyszínére érkező cívisvárosiaknak, végül aztán ők kaptak egy 5-öst.

A Poljud stadion poklában, mintegy 25 ezer fanatikus előtt a DVSC felejthetetlen teljesítményt nyújtott, és Halmosi Péter (1. 27.), Kerekes Zsombor (22.), Ibrahima Sidibe (76.), valamint Kiss Zoltán (90.) góljaival a klub történetének egyik legnagyobb győzelmét aratta. A Loki a Csernyánszki – Nikolov, Éger, Máté, Szatmári – Dombi, Vukmir, Sándor T., Halmosi (Böőr, 76.) – Kerekes (Sidibe, 57.), Bogdanovics (Kiss Z., 56.) összeállításban aratta a nagy sikert, a vezetőedző Supka Attila volt.

A meccsről a Loki TV három főszereplővel, Dombi Tiborral, Kerekes Zsomborral és Máté Péterrel készített interjút.

SZÜLETÉSNAPI PROGRAM ITT!