OTP Bank Liga 2023/2024

OTP Bank Liga 15. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 16. forduló

Új Hidegkúti Nándor Stadion

OTP Bank Liga 17. forduló

Kecskemét

OTP Bank Liga 18. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 19. forduló

Szusza Ferenc stadion

OTP Bank Liga 20. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 21. forduló

Sóstói Stadion

OTP Bank Liga 22. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 23. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 24. forduló

PAKSI FC STADION

OTP Bank Liga 25. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 26. forduló

Várkerti Stadion

OTP Bank Liga 27. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 28. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 29. forduló

Diósgyőr

OTP Bank Liga 30. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 31. forduló

Groupama Aréna

OTP Bank Liga 32. forduló

Nagyerdei Stadion

OTP Bank Liga 33. forduló

Pancho Aréna

OTP Bank Liga 2. forduló

Eredmény
2 - 0
Full Time

Meccs riport

NEM SIKERÜLT PONTOT SZEREZNI: PAKSI FC-DVSC 2-0
Közzétéve: 2023.09.27.

Sok sérültet, konkrétan Megyeri Balázst, Meldin Dreskovicot, Alexander Mojzist, Christian Manriquét és Joao Oliveirát is nélkülöznie kellett a Lokinak a szerdai, paksi bajnokin. Együttesünk ezzel, a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzéssel érte utol meccsszámban a mezőny túlnyomó részét. A kezdőcsapatba bekerült Varga József és Bévárdi Zsombor is.

Nehéz mérkőzésre lehetett számítani, az első percek ennek megfelelően küzdelmes játékot, és lendületes debreceni támadásokat hoztak. Inkább a DVSC dominált, voltak is lehetőségei, azonban a paksi kapu előtt kicsivel több pontosságra lett volna szükség.

Szűk negyedóra után kiegyenlítődött a játék, sőt, a 14. percben a paksiak megszerezték a vezetést, egy jobb oldali beadás után az őrizetlenül hagyott Windecker fejelt a kapuba közelről (1-0). A Loki ezt követően igyekezett nagyobb nyomást gyakorolni az ellenfélre, azonban többnyire a hazaiak akarata érvényesült.

Az első félidő második felében némileg feljavult a mieink játéka, a 29. minutumban Brandon Domingues nem sokkal fejelt fölé, nem sokkal később Szappanos az utolsó pillanatban szerezte meg a labdát Bárány Donáttól. A 40. percben Oleksandr Romanchuk fejese után a gólvonalról is menteni tudtak a paksiak, így szünet előtt nem sikerült egyenlíteni.

A második játékrész elején a DVSC próbált javítani a hatékonyságán, azonban eközben figyelni kellett a Paks gyors ellentámadásaira. A 54. percben Bárány Donát fejelt mellé 10 méterről, de hiába volt a mezőnyfölény, továbbra is sok volt a pontatlanság.

A 61. percben aztán elszabadult Könyves Norbert, és nem is hibázta el a ziccerét, 13 méterről a debreceni kapus lába között lőtt a kapuba (2-0). Nehéz helyzetbe került tehát a Loki, nyilvánvaló volt, óriási bravúr kellene még a pontszerzéshez is.

Az utolsó szűk félórára beállt Bódi Ádám, Szécsi Márk és Hamzat Ojediran, igyekezett a DVSC a végjátékban is, csapatunk azonban ezen a napon sehogyan sem volt képes gólt rúgni, így nem tudott pontot szerezni.

Folytatás szombat este az Újpest ellen a Nagyerdei Stadionban.

OTP Bank Liga, a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés.

Paks-DVSC 2-0 (1-0).

Paks, 1500 néző. Vezette: Bognár T.

Paks: Szappanos – Szélpál (Lenzsér, 46.), Kinyik, Szabó J. – Kovács K., Windecker, Papp K., Mezei (Horváth K., 82.), Silye (Osváth, 74.) – Haraszti (Hahn, 63.), Könyves (Böde, 63.). Vezetőedző: Bognár György.

DVSC: Milosevic – Kusnyír, Lagator, Romanchuk, Ferenczi (Baranyai, 89.) – Varga J. (Ojediran, 66.), Loncar – Bévárdi (Szécsi, 66.), Dzsudzsák, Domingues (Bódi, 66.) – Bárány (Majdevac, 87.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Windecker (14.), Könyves (61.).

Sárga lap: Kinyik (52.), Papp K. (69.), illetve Lagator (59.), Bárány (68.), Szécsi (76.).

Helyszín

PAKSI FC STADION / Október 6. tér, Kaszaháza, Zalaegerszeg, Zalaegerszegi járás, Zala megye, Nyugat-Dunántúl, Dunántúl, 8900, Magyarország

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2023.09.27. 17:45 OTP Bank Liga 2023/2024