Eredmény
1 - 1
Full Time

Részletek

MeccsnapIdőpontLigaIdény
2020.10.04.15:00NBII.2020/2021

Meccs riport

Folytatta veretlenségi sorozatát a listavezető DVSC a Merkantil Bank Ligában, miután vasárnap 1-1-re végzett a Soroksár otthonában.

Ragyogó napsütésben, remek őszi időben kezdődött a találkozó, s a jelentős számú, több száz fős vendégtábornak később sem lett borús a hangulata. A debreceni felnőtt csapatban először kapott szerepet a 18 éves Sármány Kristóf, majd később a vele egykorú Kenderesi Dávid, Dzsudzsák Balázs pedig ezúttal is a második félidőben szállt be.

A Loki némi helyzetfelmérés és bizonytalankodás után magához ragadta az irányítást, de az első lehetőségéig a 26. percig kellett várni (Sármány próbálkozott), addig csak a Soroksárnak volt kapura lövése. Egyik csapat sem tudott igazán nagy ziccert kialakítani, mígnem a 31. percben Bárány kapott egy jó labdát Kinyiktől, beforgatta védőjét, aki lerántotta. A megítélt büntetőt Bódi magabiztosan rúgta a jobb alsóba (0-1).

A 40. percben Ferenczi szöglete után Bárány nem sokkal fejelt mellé, szünetig pedig a DVSC pedig egyértelműen kezdett ellenfele fölé kerekedni.

A második játékrész sem kezdődött nagyon eseménydúsan, aztán azonban felpörögtek a történések. Az 52. percben a csereként beállt Tischler fejelt fölé, majd a soroksáriak rontottak el egy szabadrúgást. Dzsudzsák Balázs az 57. minutumban érkezett, Iványi játékvezető pedig szórta a sárgákat.

A félidő közepén egyre paprikásabb lett az atmoszféra, aztán Dzsudzsák remek passza után Tischler lőhetett volna gólt, de Varga védett. Fokozódott az iram is, a Soroksár pedig egyenlített. A 73. percben egy bal oldali beadás után Lovrencsics közelről bólintott Zöldesi kapujában (1-1).

Válaszul Ferenczi, Bódi és a remekül játszó Dzsudzsák is próbálkozott lövéssel (nem sok hiányzott), a hajrában pedig teljesen beszorította ellenfelét a Loki, igaz, közben Lovrencsics majdnem újabb gólt fejelt. A 87. percben Ferenczi lőtt nem sokkal mellé, a 90. percben Dzsudzsák nem sokkal fölé, végül azonban maradt a döntetlen.

Merkantil Bank Liga, 11 .forduló.

Soroksár-DVSC 1-1 (0-1).

Soroksár, 700 néző. Vezette: Iványi.

Soroksár: Varga – Valencsik, Ladányi (Tóth D., 27.), Gárdos, Gyömbér, Derekas, Csernik, Gengeliczki, Orosz (Lipcsei K., 75.), Korozmán, Lovrencsics B. Mb. edző: Dejan Milovanovic.

DVSC: Zöldesi – Bényei B., Kinyik, Poór, Korhut – Bódi, Varga J., Kusnyír (Dzsudzsák, 57.), Ferenczi – Bárány (Tischler, 46.), Sármány (Kenderesi, 46.).. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gól: Lovrencsics B. (73.)., illetve Bódi (32., 11-esből).

Sárga lap: Gyömbér (31., 93.), Csernik (45.), Derekas (61.).,Tóth D. (88.), illetve Bényei B. (13.), Kinyik (56.), Bódi (56.), Kenderesi (66.).

Piros lap: Gyömbér (93.).

Helyszín

Soroksár / Szamosi Mihály Sporttelep, Haraszti út, Apostolhegy, Soroksár, XXIII. kerület, Budapest, Közép-Magyarország, 1239, Magyarország