Eredmény
2 - 0
Full Time

Részletek

Meccsnap Időpont Liga Idény
2021.04.04. 17:00 NBII. 2020/2021

Meccs riport

Újabb lépést tett a feljutás felé a listavezető Loki a Merkantil Bank Ligában, miután vasárnap 2-0-ra nyert a Soroksár ellen a Nagyerdei Stadionban.

Az eltiltott Baráth Pétert nélkülözve, de egyébként a bajnoki szünetben elvégzett, alapos felkészülés után, teljes fegyverzetben kezdte a DVSC a Soroksár elleni bajnokit. Ugrai Roland elsőként került be a debreceni kezdőcsapatba, Szécsi Márk pedig testvérét, Szécsi Gergő kapust riogathatta lövéseivel.

Elsőként azonban nem ő riogatta, hanem Pintér Ádám, aki a 10. percben veszélyesen csavart kapura. A 12. minutumban viszont már szó sem volt riogatásról, Dzsudzsák Balázs kitűnő elfutása és remek bal oldali beadása után Szécsi Márk érkezett jól középen, és felavatta a tesót (1-0). A folytatásban sem lankadt a Loki lendülete, előbb Pintér, aztán Kinyik Ákos érhetett volna el gólt, majd a 22. percben Ugrai Roland remek egyéni alakítása végén védett bravúrral a soroksári hálóőr.

Félóra után viszont a vendégek kerültek ziccerbe, de Magyari lövését védte Gróf Dávid. Erre bombagóllal válaszolt a gyors játékot bemutató DVSC, a 37. percben Ugrai Roland Bévárdi Zsombor jobb oldali beadása után lőtt a léc alá (2-0). A szünetre így magabiztos hazai előnynél vonulhattak a csapatok.

A második félidő elején is a Loki dominált, bár a pihenő után kettőt cserélő Soroksár mindent elkövetett, hogy szépítsen, az 54. percben például Gróf zseniális védése kellett, hogy Hudák nem találjon be. Az 57. percben érkezett Bárány Donát és Sós Bence, és jött néhány Dzsudzsák-lövés is, amelyek veszélyt jelentettek. A debreceni siker viszont nem forgott veszélyben, sőt, a mérkőzés utolsó harmadában sorra jöttek a hazai helyzetek, azt lehetett érezni, lesz még itt gól. Végül nem lett, Bárány, Sós és Pávkovics lehetősége is kimaradt (a kapufa is segített a soroksáriaknak), de a DVSC így is magabiztosan nyert, ahogy hazai pályán illik.

Folytatás szerdán Tatabányán a Dorog ellen.

Merkantil Bank Liga, 30. forduló.

DVSC-Soroksár 2-0 (2-0).

Nagyerdei Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Pillók.

DVSC: Gróf – Bévárdi (Kusnyír, 89.), Kinyik, Pávkovics, Korhut – Varga J. (Haris, 89.), Dzsudzsák – Pintér (Bényei Á., 76.), Ugrai (Sós, 57.), Bódi (Bárány, 57.) – Szécsi M.. Edzők: Huszti Szabolcs és Toldi Gábor.

Soroksár: Szécsi G. – Hudák, Gárdos, Szerető (Korozman, 67.), Csontos, Pászka, Gyömbér (Orosz M., 67.), Takács Zs., Derekas, Erdélyi (Ramadan, 46.), Magyari (Lovrencsics B., 46.). Edző: Lipcsei Péter.

Gól: Szécsi M. (12.), Ugrai (37.).

Sárga lap: Derekas (34.), Takács Zs. (62.).

Mesterszemmel

Toldi Gábor: Egy kulturáltan futballozó Soroksárt sikerült magabiztosan legyőznünk. Az első félidőben elkövettünk 1-2 hibát, de összességében uraltuk a játékot, gratulálok a fiúknak.

Lipcsei Péter: Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Sokat hibáztunk, nem tetszett ma a csapatom teljesítménye. Nekünk is voltak helyzeteink, de a végén kivégezhettek volna minket.

Helyszín

Nagyerdei Stadion / Debrecen Nagyerdei krt. 12 4032